optikai keret, Napszemüveg,kontaktlencse

Találjuk meg a Neked valót!

Optikai keret és napszemüveg márkáink

Napszemüveg és optikai keret kínálatunk összeállításakor a vásárlóink igényeit és a legmagasabb minőséget tartjuk szem előtt, illeszkedve a legújabb divathoz. Hála a folyamatos fejlesztéseknek, már a legtöbb optikai és napszemüvegkeret is alkalmas dioptriás lencsék beépítésére.

A legkényelmesebb kontaktlencsék

Napjainkban rengeteg olyan élethelyzet adódik, amelyben a szemüveg használata nem a legkomfortosabb megoldás éles látásunk biztosításához. Ebben az esetben érdemes lehet kontaktlencsét viselni, mert amellett, hogy kényelmes mára az összes fénytörési hiba korrigálható vele. 

A kontaktológus szakember segít kiválasztani neked a rengeteg típus közül a legmegfelelőbbet, figyelembe véve azt, hogy milyen gyakran használnád és milyen tevékenységekhez. 

 

A CooperVision 1980 óta kínál kontaktlencséket a korrekcióra szorulóknak a világ minden táján. Több mint 100 országban vannak jelen világszerte.
A CooperVision a világ egyik legnagyobb kontaktlencsegyártója. Az egyetlen olyan lencsegyártó cég, akik kizárólag csak kontaktlencsét gyártanak, így az innovációjukon a megélhetésük múlik. A magyar piacon a legnagyobb termék palettájuk van.

Az ACUVUE® márka átalakította a látáskorrekciót, 1988-ban bevezették a világ első puha egyszer használatos napi kontaktlencsét.

Megfelelnek a legújabb technológiáknak és a legmagasabb minőségi követelményeknek. Így nem meglepő, hogy ACUVUE® kontaktlencsét sokan viselik világszerte.

Lencsegyártó partnereink

A legnagyobb lencsegyártó cégekkel dolgozunk együtt azon, hogy a tökéletes lencse kerüljön az általad választott szemüvegkeretbe.  

Minden egy helyen!

A tökéletes látásért!