Termékek

Szemüvegkeretek

Mire figyelünk szemüvegkeret ajánláskor?

Amikor végzünk a látásvizsgálattal, már kész receptértékünk van. Ennek segítségével megtudjuk milyen dioptriájú szemüvegre van szüksége, és milyen távolságra szeretné használni. Ezen információ figyelembevételével fogjuk ajánlani új keretét is.

Az ajánlás nem áll meg a keret külső jellemzőinél, de rendkívül fontos, hogy olyan keretet válasszunk, amelyben jól érezzük magunkat.

A választott vagy ajánlott szemüveglencsék is befolyásolják a keretválasztást. Például egészen más típusú szemüvegkeret szükséges multifokális szemüveglencséhez, mint egy olvasókeretbe. De ugyanakkor a lencse vastagságát is figyelmünk középpontjába helyezzük, hogy esztétikus szemüveget készíthessünk.

Egy jó keretválasztás az első lépés a tökéletes szemüveg felé

A szemüvegkeret formája, típusa vagy márkája a legnépszerűbb része a szemüvegvásárlásnak. A keret meghatározza majd külsőnket, emellett pedig fontos része a szemüvegnek, hiszen a keret „hordozza” a lencséket. Érdemes azt a típust választani, amely a legjobban tetszik, így mindig jól érzi magát új szemüvegében.

A keretek ajánlásakor kiemelt figyelmet fordítunk a később belekerülő lencsékre, hiszen precizen meg kell határozni a szükséges magasságot, távolságot annak érdekében, hogy Ön tökéletesen lásson új szemüvegével a későbbiekben.

Optikailag megfelelő

Minden esetben optikailag megfelelő keretet ajánlunk: azaz képes legyen a választott lencséket hordozni

Esztétikus

Új szemüvege az Ön egyéniségéhez illeszkedő formavilágú lesz: azaz része az Ön külsőjének 

Minőség

Egy jó kereskedő sosem szereti, ha azért járnak vissza az ügyfelek, mert nem elégedettek a termékkel: mi is úgy gondoljuk, azért értékesítünk minőségi termékeket, hogy Önnek csak élvezni kelljen azok előnyeit

Kérdésed van?

Hívj, vagy írj nekünk!