Termékek

Gyermekkeretek

Az első szemüveg élménye meghatározó

Minden szemüvegviselőnek meg kell küzdenie az első szemüveg élményével, és ilyenkor a következő kérdések merülnek fel: mit fognak hozzá szólni az osztálytársak? Miért is kell ezt a valamit viselnem? Sokszor, mivel az alkalmazkodóképesség jóval magasabb, mint a felnőttek esetében, ezért még a megfelelő látásélmény sem motiváció. Ezért két dolgot kell figyelembe vennünk a gyermekek első szemüvege esetén: az adott életkörülményhez igazodjon (strapabíró, törhetetlen, divatos, kényelmes) és a benne hordozott lencsét tökéletesen befogadja, tartsa (néha erős korrekcióval készülnek a szemüvegek).

 

Antiallergén

Ha a gyerek egész nap viseli, semmiképpen se alakuljon ki allergia a keret alapanyaga miatt. Természetesen nem ez az egyetlen szempont, ezért megpróbáltuk a többi fontos kritériumot is összegyűjteni. 

Törhetetlen

Kisebb gyerekeknél kiemelten fontos, hogy a keret egy-két évig (növekedési ütemtől függően) tartós legyen, és egy-két lencsecserét is kibírjon.

NanoVista szemüvegkeretek törhetetlen alapanyagból várják az aktív lurkókat.  

Divat, elképzelés

Sokszor nem is gondolnánk, de bizony a gyerekeknek is határozott elképzelésük van a divattal kapcsolatban, ezért minden választás előtt kérjük ki a véleményét. Az egyik legjobb választás a Nike gazdag kollekciójának bármelyik darabja lehet, hiszen nem csak divatos, de ismert márka, és az egyik legjobb gyerek-tini keret. 

 

Kérdésed van?

Hívj, vagy írj nekünk!