Szolgáltatások

Funkcionális látásvizsgálat

Egyedi szolgáltatás Pakson, melynek segítségével határtalan látásélményt adunk

Szemünk rendkívül precíz, logikusan működő és nélkülözhetetlen érzékszervünk, amely árnyalatok százait képes megkülönböztetni, apró részleteket felfedezni, és mindezek mellett egész nap dolgozik.
Természetes, hogy a legjobbat szeretnénk szemünk számára biztosítani, azaz a napi munka ne legyen fárasztó, a sport közben maximális védelmet nyújtson.
Az egyedülálló AVA vizsgálati módszer segítségével Ön megtapasztalhatja a 0.25 dioptria pontosságtól egészen a 0.01 dioptria pontosságig tartó precizitást, és amennyiben végeztünk a vizsgálattal, ezzel a pontossággal el is készítjük új szemüvegét!

Ha az a kérdés, hogyan lehet jobb az Ön szemüvege, egyértelműen a „vizsgálati módszereink” lehetnének a válasz!
Üzletünkben nem kizárólag azt vizsgáljuk milyen fénytörési hibával rendelkezik, hanem azt is, hogyan működik együtt a két szeme, az látórendszere.
Tekintsünk egy példát: ha Önnek van egy magas minőségű eszköze (legyen szó bármiről), és az elromlik, nem áll meg annál a pontnál, hogy mi romlott el benne, hanem érdekli, hogy miért?
Mi ezekkel a miértekkel (is) foglalkozunk, miért fáradékony? Miért fáj gyakran a feje? Miért téveszt sorokat olvasás közben? Miért érzi úgy, hogy meglévő szemüvege nem tökéletes?
Funkcionális látásvizsgálatainkat kiegészítettük 1/100 dioptria pontosságú látásvizsgálattal, így olyan mértékű képjavulást tapasztalhat meg új szemüvegével, mint amikor lecserélte régi televízióját egy full-HD felbontású új készülékre 🙂
Éles, kontúros, tökéletes kép a Szembogár Optikában!
A Szembogár optikában elsőként tapasztalhatja meg az 1/100 dioptriás, hajszálpontos látásvizsgálati protokollt.
A régióban mindmáig egyedülálló módon kínáljuk ezt a szolgáltatást ügyfeleinknek, annak érdekében, hogy az elkészült szemüveg nem csak pontos legyen, de maximálisan alkalmazkodjon a szemészeti igényekhez.
Nem szeretnénk szuperlatívuszokban beszélni, miszerint ez a legjobb, legpontosabb, leg-leg-leg, egyszerűen csak azt mondjuk: mi is ilyen lencsét viselünk, mert érezzük előnyeit
0,01 dioptria pontosság

Új szemüveglencséje eddig soha nem érzékelt látásélményt biztosít

Könnyű alkalmazkodás

Egy új szemüveg esetén agyunknak át kell állnia a megváltozott receptértékekre, az viszont nem utolsó szempont, hogy Önnek ez mennyi erőfeszítésébe kerül

Számos opció

Ajándék káros kék fény szűrés, UV védelem, fényre sötétedő, multifokális és egyfókuszú kivitelben

Kérdésed van?

Hívj, vagy írj nekünk!